LAURA EINSALO
key account manager

SATU EINSALO
kommunikationslärare


Rekrytering

Är du intresserad av att jobba med språk och människor? Kieliavain erbjuder ett intressant arbete inom vuxenutbildningen.

Skicka in dina kontaktuppgifter – vi kontaktar dig.

Kieliavain erbjuder språk och kommunikationsundervisning för företag och privatpersoner


Språk lär man sig endast genom att använda språket och pröva att kommunicera på språket i fråga! På Kieliavain får du alltid personlig service och mångsidig utbildning som motsvarar dina behov.


Undervisning med glädje, passion och sakkunnighet

Alla våra kurser skräddarsys enligt deltagarna och hos oss lär du dig därför använda språket på ett mångsidigt och ledigt sätt i situationer som är väsentliga för dig.

I vår utbildningsrådgivning, som är helt gratis, väljer vi den form av utbildning som passar just dig så, att dina kunskaper och färdigheter och din dristighet att använda språket utvecklas på bästa möjliga sätt.


Vi som företag

Kieliavain är ett familjeföretag som i mer än 30 års tid erbjudit sina kunder spontan och uppriktig språk- och kommunikationsutbildning. Kieliavain har som mission att föra finländarna ut i världen som språk- och kulturkunniga. Undervisningen bygger på en högklassig undervisning och individuellt planerade undervisningsprogram.


Kontakta oss!

Kieliavains personal och utbildare, infödda och finska språklärare samt kulturantropologer, önskar dig varmt välkommen att diskutera allt som hänför sig till en utvecklad språkkunskap.

Kieliavain
VIlhelmsgatan 5, 2. vån
00100 Helsingfors

Tel. +358 9 6840 730

www.kieliavain.fi
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Vi erbjuder
  • skräddarsydd företagsutbildning
  • specialutbildning till blyga talare
  • öppna kurser i små grupper
  • branschspecifika temakurser
  • kurser för abiturienter, gymnasister och personer som söker in till universitetet.