vasen4

 


Kielikouluttajiemme asiantuntevassa, kannustavassa ja välittävässä ohjauksessa kielesi pääsee kehittymään parhaalla mahdollisella tavalla.

lisätietoa p. 09 6840 730

Rakkaudesta kieleen ja kulttuurien välisiin kohtaamisiin

Vuonna 1979 perustettu Kieliavain on perheyritys, joka tarjoaa jo kolmannessa polvessa asiakkailleen korkeatasoista kieli- ja kommunikaatiokoulutusta. Tavoitteenamme on saattaa suomalaisia maailmalle kieli- ja kulttuuritaitoisina. Kuljemme asiakkaan rinnalla kohti kielellisesti ja kulttuurisesti rikkaampaa elämää. Yhteistä taivalta taitamme
ilolla, intohimolla ja asiantuntemuksella.

Johtoajatuksemme ”kieltä oppii vain käyttämällä” ohjaa kaikkea koulutustoimintaamme. Henkilökuntamme ammattitaitoisuus takaa, että tarjoamamme kielikoulutus on aina korkealaatuista.


Satu

Olen jo pienestä saanut elää ja opiskella monikulttuurisissa yhteisöissä. Elämäni kasvu- ja toimintaympäristöissä onnistumisen edellytyksiä ovat olleet paitsi hyvä kielitaito myös kyky kohdata ja ymmärtää erilaisia kulttuureja. Siten olen saanut kehittää itsessäni monikulttuurisuuden edellyttämiä taitoja.

Tänä päivänä kielellisillä, kulttuurisilla ja kommunikatiivisilla taidoilla on entistä suurempi merkitys meille kaikille. Talouselämä edellyttää päättäjiltä sujuvaa kansainvälistä kommunikaatiokykyä. Matkaililjat eivät enää tyydy tutustumaan kohdemaahan oppaan käsivarressa roikkuen. Me kaikki löydämme itsemme yhä useammin tilanteista, joissa kieli- ja vuorovaikutustaidot ovat kultaakin arvokkaampia. Maailma muuttuu pienemmäksi.

Elämässäni ja ammatissani olen halunnut osaltani välittää eteenpäin kulttuurien välisten kohtaamisten edellyttämää tietotaitoa. Vuosien varrella olen saanut kulkea monen opiskelijan rinnalla heidät kehittäessään kommunikaatiovalmiuksiaan. Jokaisen oppijan matka on ihmeellinen ja ainutlaatuinen. Näistä matkoista ammennan voimani ja innostukseni opettajana.


Laura

Niin kauan kuin muistan ovat kansainvälinen kommunikaatio ja useiden kielten päivittäinen käyttö olleet osa elämääni. Suomenruotsalaisena sain kodin perintönä kaksi kieltä. Vuosien varrella englanti on noussut kolmannen kotikotikieleni aseman. Kieliavaimessa olen siinä onnellisessa asemassa, että saan käyttää kieliä työssäni mielin määrin. Samalla pääsen luontevasti kohentamaan vasta harjoittelemiani kieliä.

Kun otat yhteyttä Kieliavaimeen, puhut mitä suurimmalla todennäköisyydellä juuri minun kanssani. Kieliavaimessa pääasiallisiin tehtäviini kuuluu asiakaspalvelu ja yritysasiakkaidemme koulutuksen koordinointi. Vastaan myös yhdessä kouluttajiemme kanssa Kieliavaimen koulutus- ja markkinointimateriaalien kehittämisestä.

Ihanat opiskelijat ja asiakasyrityksissä työskentelevät yhteyshenkilöt tekevät jokaisesta työpäivästäni ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen.


Kouluttajat

Kielivaimessa on kielikouluttajina sekä äidinkielellään opettavia että suomenkielisiä ammattitaitoisia kouluttajia. Useat kielen ammattilaisemme ovat myös kokeneita kulttuuriantropologeja.

Kielikouluttajiemme asiantuntevassa, kannustavassa ja välittävässä ohjauksessa kielesi pääsee kehittymään parhaalla mahdollisella tavalla. Valitsemme kielikouluttajaksesi myös mahdollisuuksien mukaan henkilön, jolla on alaltasi koulutusta tai kokemusta.


Todella motivoivaa kielenopiskelua. Kurssin ilmapiiri oli erittäin hyvä ja vapautunut.

Katriina Sahala, Pro Kala ry

Me kaikki löydämme itsemme yhä useammin tilanteista, joissa kieli- ja vuorovaikutustaidot ovat kultaakin arvokkaampia. Tällaisten tilanteiden vaatimaa tietotaitoa olen halunnut välittää osaltani eteeenpäin.

[Satu Einsalo]

 

Me-oikea

 

Kun otat yhteyttä Kieliavaimeen, puhut mitä suurimmalla todennäköisyydellä juuri minun kanssani.

[Laura Einsalo]